Державна фіскальна служба попереджає: листи з електронної адреси nalogs_ua@minrd.gov.ua містять віруси


Головним управлінням власної безпеки Державної фіскальної служби України отримано інформацію щодо розповсюдження через мережу Інтернет з електронної адреси nalogs_ua@minrd.gov.ua листів від імені Державної фіскальної служби України. В них міститься пропозиція ознайомитися з документами щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної діялнки, що знаходиться у додатку.
Встановлено, що електронна адреса у Державній фіскальній службі не зареєстрована, інформація, яка передається, не відповідає дійсності, а додатки містять шкідливе програмне забезпечення.
Олександрійська ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області попереджає користувачів, платників податків та громадськість про можливу небезпеку для комп’ютерної техніки та спростовує відношення органів Державної фіскальної служби до розсилки зазначених листів.
Формат листів, що містять шкідливе програмне забезпечення, наступний:

Адрес отправителя: nalogs_ua@minrd.gov.ua
Государственная фискальная служба Украины

Львовская пл., 8 Украина, 0 46 55, Киев-53
тел. (044) 271-23-41
Здравствуйте. Напоминаем Вам о том, что согласно ст. 265 НК, платить налог на недвижимое имущество, отличное от земельного участка, ежегодно обязаны физические и юридические лица, в том числе и нерезиденты, являющиеся собственниками объектов жилой недвижимости, просим Вас ознакомиться с документами (прилагаем к письму для ознакомления) и принять соответствующие меры. В противном случае Вас ожидают следующие неприятности:
1. По должникам материалы передаются судебным приставам для возбуждения судопроизводства и ареста имущества.
2. Судебные приставы могут наложить арест на зарплатную карту либо на пенсионную карту.
3. На сумму задолженности ежедневно растёт пеня.

Приложение для рассмотрения:
Документ rar на 2 л. в 1 э

С глубоким уважением
Государственная фискальная служба Украины

Приложенные документы:
Документы. rar

Повідомляє прес-служба Олександрійської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській