У Петрівську виправну колонію нагрянула перевірка


До Петрівської виправної колонії №49 завітали з робочим візитом представники Державної пенітенціарної служби України. Серед перевіряючих — директор департаменту охорони, нагляду і безпеки, режиму та контролю за виконанням судових рішень ДПтС України Ільтяй Микола, начальник управління ДПтС України в області Ткаченко Юрій та в.о. першого заступника начальника управління Воробйов Володимир.

Про це пишуть Новини Кіровоградщини з посиланням на прес-службу управління ДПтС України в області.

День у Петрівській виправній колонії №49 розпочався загальним збором особового складу за сигналом оповіщення «Буря-2». Оголошення загального збору особового складу – це перш за все перевірка рівня професійної підготовки персоналу, вміння правильності реагування при виникненні надзвичайних ситуацій, виконання вказівок, розпоряджень ДПтС України та управління ДПтС України в області.

Завдяки своєчасному оповіщенню, швидким діям чергової зміни відділу нагляду і безпеки особовий склад установи прибув в повному складі. Розпочався захід з проведенням стройового огляду, перевірки наявності службових посвідчень, форменого одягу, тривожних валіз та наявності знань регламентуючих документів ДПтС України.

Під час робочого візиту в.о. начальника Петрівської виправної колонії Едуард Кущ ознайомив представників центрального апарату ДПтС України з територією установи, умовами тримання засуджених осіб, їх проживання та відпочинку, а також комунально-побутовими умовами та медичним забезпеченням.

Микола Ільтяй провів прийом засуджених з особистих питань, в ході якого всім засудженим, які вернулися, були надані вичерпні та об’єктивні відповіді. Скарг та заяв від засуджених не надходило.