Як голосували в 104-му окрузі (Олександрія)


25 травня українці обирали нового главу держави. На території Олександрії підготовку та проведення виборів забезпечувала окружна виборча комісія територіального виборчого округу № 104, до складу якого окрім міста ходять Долинський, Новгородківський, Олександрійський та Петрівський райони. За даними ОВК вибори пройшли спокійно, на всіх 187 виборчих дільницях і відрізнялися порівняно високою явкою виборців -зазначив Юрій Макітренко – заступник голови окружної виборчої комісії ТВО №104.

Під час виборчого процесу не було зафіксовано жодних порушень. Проте дійсно мав місце збій у роботі інформаційно-аналітичної системи «Вибори».

Виборчі дільниці закрилися о 20 годині. Перші протоколи про підрахунок голосів до ОВК почали надходити вже з 22 години 25 травня. Не дивлячись на втомленість, представники дільничних комісій, мають гарний настрій, адже все пройшло без ексцесів.

Всі ДВК завершили підрахунок голосів. Триває процес встановлення підсумків голосування в окрузі. Лідирує в окрузі Петро Порошенко.

Станом на 14.00 годину 26 травня окружна виборча комісія №104 обробила майже 68 % протоколів, відповідно до яких за Петра Порошенка проголосували трохи більше 47 % виборців, за Юлію Тимошенко – близько 16 %, замикає трійку лідерів Олег Ляшко із 11%.