Як Олександрія боролася з негодою


Сильний снігопад, замети і перемети на дорогах та тротуарах, зламані гілки та дерева, пошкоджені електромережі і як результат відсутність вуличного освітлення. Такі наслідки мала негода в Олександрії 25 грудня. З викликом впоралися успішно – так оцінив роботу комунальників міський голова.
Станом на ранок 26 грудня основні дороги та тротуари на головних вулицях розчистили. Всі автобуси вийшли на маршрути. Комунальники продовжують звільняти від снігу прибудинкові території, місця масового перебування городян.
Допомагають приватні підприємці та ДСНС. З розумінням до ситуації підійшли власники магазинів, кафе, офісів, прибираючи сніг біля своїх закладів. Втім у випадках таких снігопадів мали би проявляти активність та солідарність з комунальними службами і мешканці міста – зазначив Степан Цапюк. А також зауважив, що місту не вистачає снігоприбиральної техніки підвищеної прохідності. Через затори, що утворилися на дорогах міжміського сполучення, довелося дати нічліг в Олександрії 50 пасажирам автобусів та приватних автомобілів. Керівникам готелів і училищ мер висловив подяку.