В Олександрії пройшли Чемпіонати України з карате


21-22 листопада в м. Олександрії відбулися одразу два чемпіонати України з кіокушинкай карате: в розділі «ката» серед молодших юнаків і молодших дівчат 2000-2005 р. н. та в розділах «ката» і «куміте» серед юніорів та юніорок 1996-1997 р.н.
Вже вдруге проходять в нашому місті змагання такого рівня з карате кіокушинкай, вперше в позаминулому році. В чемпіонаті прийняли участь 134 спортсмени з 10 областей та м. Києва, пише Спортина Кіровоградщина.
Команда Кіровоградської області за попередніми підрахунками посіла друге місце після Львівської області серед молодших юнаків та дівчат і серед юніорів та юніорок у розділі «ката» (формальні вправи), проте в розділі «куміте» (двобої) команда нашої області посіла перше місце.
Від СК «Спарта-17»-ДЮСШ №2 для збірної області залікові бали принесли такі спортсмени:
за четверте місце:
Марина Дуднік в розділі «ката», Дар’я Поляніна в розділі «ката», Анастасія Покотило в розділі «ката», в розділі «куміте» Максим Здоровенко;
за друге місце:
Світлана Лагно в розділі «ката», Терновський Андрій в розділі «куміте», Софія Ткаченко в розділі «ката»;
ЧЕМПІОНАМИ УКРАЇНИ – 2014 стали:
в розділі «ката»: Михайло Слинько і Дар’я Лагно
в розділі «куміте»: Світлана Лагно і Анастасія Покотило.
Також звання ЧЕМПІОНА УКРАЇНИ в розділах «ката» і «куміте» здобув Максим Слинько, який зараз навчається і тренується у м. Львові. Бали, які здобув Максим поділені порівну між Львівською та Кіровоградською областями.