''ОЛЕКСАНДРІЯ'' НЕ ЗМОГЛА ПОТРАПИТИ ДО ЧВЕРТЬФІНАЛУ КУБКА УКРАЇНИ


30-го жовтня відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Кубку України між луганською ''Зорею'' та ФК ''Олександрія''.
Нагадаємо, перший поєдинок між цими командами на КСК ''Ніка'' завершився на користь ''Зорі'' з рахунком 1:0. Тож у другій зустрічі, яка була зіграна на ''Славутич Арені'' у Запоріжжі, підопічним Володимира Шарана була потрібна тільки перемога.
На початку матчу більш активними виглядали номінальні господарі, тому й не дивно, що саме вони першими відкрили рахунок. Після подачі Караваєва Сегбефія завдав влучного удару по воротах ФК ''Олександрія'' — 1:0.
Вже за декілька хвилин луганський клуб мав чудову можливість подвоїти свою перевагу, коли Новак порушив правила у власному штрафному майданчику. До м’яча підійшов Желько Любенович, проте реалізувати одинадцятиметровий у ворота свого колишнього клубу сербському футболісту виявилося не під силу. Варто відзначити чудову реакцію голкіпера ''Олександрії'', який блискуче парирував постріл півзахисника ''Зорі'.
Цей епізод додав впевненості команді Володимира Шарана, яка стала грати більш уважніше на своїй половині поля та поступово почала нав’язувати боротьбу суперникові. Врешті-решт ФК ''Олександрія'' змогла зрівняти рахунок: під завісу першого тайму захисники ''Зорі'' у власному штрафному майданчику забули про Імерекова, який миттєво покарав луганську команду за секундну втрату концентрації.
В другому таймі олександрійському клубу необхідно було забивати бодай ще один м’яч, проте ''Зоря'' зіграла дуже надійно в захисті та втримала сприятливий для себе результат. Таким чином, за підсумком двох матчів (1:0, 1:1) луганський клуб виявився сильнішим за ФК ''Олександрія'', завоювавши путівку до 1/4 фіналу Кубку України.